DE ONLINE SHOP VAN OCTOBAR

Welkom bij de OCTOSHOP,


Genieten van onze gerechten thuis? Perfect mogelijk. We bereiden onze gerechten dagvers met respect voor het product en volgens alle hygiƫnische standaarden. Onze gerechten worden zoveel als mogelijk verpakt in gesealde zakken, a point klaargemaakt zodanig dat u ze eenvoudig "au bain marie" kan opwarmen. Zo behouden ze steeds de smaken en texturen zoals we ze zouden serveren in OCTOBAR.


Bestel hier de gerechten, wijnen en cocktails die je dan kan ophalen op donderdag, vrijdag en zaterdag.

1


MAAK JOUW KEUZE


Hou rekening met beperkte beschikbaarheden van sommige gerechten.Wij werken met verse producten in beperkte hoeveelheden.

2

BESTEL


BESTEL VOOR 18u om op te halen de volgende dag.



3

AFHALING


BESTELLING IS KLAAR VOOR AFHALING TUSSEN 16u & 18u op donderdag, vrijdag en zaterdag

ALLE BESTELLINGEN DIENEN GEPLAATST TE WORDEN VOOR 18u OP WOENSDAG DONDERDAG EN VRIJDAG VOOR AFHAAL DE VOLGENDE DAG. AFHAAL OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG.


KLIK HIER VOOR INSTRUCTIES OM ONZE GERECHTEN OPTIMAAL TE BEREIDEN EN SERVEREN. - GENIET ERVAN!

IN DE KERST EN NIEUWJAARSPERIODE 23-24-25-26 DECEMBER EN 30-31 DECEMBER en 1-2 JANUARI ZIJN ENKEL DE MENU 2020 EN DE BIJHORENDE WIJNPAKETTEN TE BESTELLEN. WIJN KAN WEL NOG AFZONDERLIJK WORDEN AANGEKOCHT IN DE ZAAK BIJ AFHAAL.

Deze website gebruikt cookies voor analyse en optimalistatie van de site. Bij het klikken op "Accept" aanvaard je het gebruik van onze cookies.

Accept