HAPJES

SOEP

KOOKZAK

OVENGERECHT

DESSERT

De beste manier om van onze gerechten te genieten.

ENKELE TIPS

HOUMMOUS - VIS SALADES

Hapjes dresseren, als er een grieks pitabroodje is bijgeleverd dit best even opwarmen in de oven of toasten in de toaster.


GRAVED LACHS dresseren op een bord en afwerken met de aiolli.


PIMENTOS DE PADRON inhoud van zak met olijfolie en grof zout opbakken in pan of wokpan.

Natuurlijk kan iedereen soep opwarmen. Maar toch. Soep warm je best op een rustig vuur op. Regelmatig eens omroeren en niet laten koken.

Alle gerechten verpakt in een kookzak kunnen "au bain marie" worden opgewarmd. Afhankelijk van het type gerecht tussen de 10 en 20 min, het water licht borelend.

Uiteraard moet je geen zout toevoegen aan uw water :-)

  • PUREE - 20min.
  • OCTOPUS - 20min.
  • GROENTENGERECHTEN - 10-12min.
  • GEHAKTBALLEN - 20min.

Ovengerechten opwarmen volgens onderstaande temperatuur. Om een goudgele korst te verkrijgen bij het afwerken even grillen. (5min.)

  • SINT-JACOBSSCHELP - 15min. 150°
  • OVENSCHOTEL - 20min. 160°

CHEESECAKE - RODE BESSEN TOPPING - GEDROOGD ROOD FRUIT

Serveren op moeders mooiste bordjes en smullen maar!

Geniet ervan en bedankt!

Deze website gebruikt cookies voor analyse en optimalistatie van de site. Bij het klikken op "Accept" aanvaard je het gebruik van onze cookies.

Accept